Шок: Се соблече и Слобода Мичаловиќ, голи гради за медаљи (хот фото)

Во една сцена во најновата серија "Корени", која се прикажува на РТС, глумицата Слобода Мичалович, се појавува потполно со голи гради.

Серијата "Корени" привлекла големо внимание кај публиката а една од главните улоги ги толкува Слобода Мичаловиќ.

Слобода во серијата има неколку експлицитни сцени, а во една од нив се појавува гола. Со обзир на тоа дека Слобода не сме навикнати да ја гледаме во вакво издание, ваквите кадри многумина ги шокираше.

 

Поврзани

Најнови вести

Коментари