Рада Манојловиќ на лечење во Швајцарија

Пејачката Рада Манојловиќ веќе со години се бори со болките во грбот. Како што пренесува нејзиниот менаџерски тим пејачката деновиве треба да отпатува за Швајцарија на лечење, каде лекарите ќе одлучат дали ќе биде потребна операција.

По консултации со лекари од Србија, таа закажала итен преглед во една приватна болница во Швајцарија. . .

Поврзани

Најнови вести

Коментари