Од ова срце застанува: Како Станија вежба со задникот, никој нема забелешка како тоа го изведува (видео)

 Станија Добројевиќ важи за најатрактива учесничка во "Задруга". Таа ги привлекува машките погледи на задругарите

А тоа е така бидејќи Станија не бира услови за тренинг, со што секој ден вежба по иимотот. Така денеска вежбала во рајската градина, правејќи вежби за задникот.

Таа покажала како изгледа еден дел од нејзиниот тренинг на задникот.

 

Додека останатиот дел од своето своето увежбано тело и добро познатите облини ги покажала безброј пати досега.

Поврзани

Најнови вести

Коментари