Кога Тони Михајловски вака раскажува вицови, ма тоа е... што да ти зборам, погледни

Еден од најдобрите македонски актери, познат по неговата харизма и смисла за хумор Тони Михајловски. Пред неколку години сними неколку вицови во негов стил за проекто куде.мк. Ние денес одлучивме да пуштиме некои од нива за да ви го разубавиме денот. Погледнете ги овие два вица кои се спакувани во едно видео и уживајте.

Поврзани

Најнови вести

Коментари