Игор Џамбазов легна во ковчег: Втората ја преживеавме, за третата ќе видиме (ФОТО)

Македонскиот актер и шоумен Игор Џамбазов од секогаш знаел да ја насмее македонската публика, но овој пат отиде предалеку.

Втората сезона ја преживеавме, за третата ќе видиме... стои во коментарот на фотографијата од познатиот македонски актер и шоумен, Игор Џамбазов кој за потребите на серијата „Преспaв" морал да легне во ковчег, погледнете:

 

Поврзани

Најнови вести

Коментари