И по 16 години брак ова не и дозволено: Харис Џиновиќ на својата сопруга строго и забранил...

Нивниот брак е хармоничен но...

Харис Џиновиќ е со својата сопруга Мелина 16 години, но една работа никако не и би и дозволил.

Сопругата на пеачот открива дека после долги години го нема променето ова на себе.

"Мојот сопруг не дозволува да ја сменам бојата, должината . Тој вели дека така ме запознал и тоа така да остане. Мојата коса мора да биде секогаш чиста и негувана, тоа ми е побитно од облеката", рекла Мелина.

Поврзани

Најнови вести

Коментари