Амбасадорот Бејли на Твитер му посака се најдобро...

Му посакувам најдобро на Исцелител, македонски кандидат за најдобар филм од странско говорно подрачје за Оскар 2019, порача амбасадорот Џес Бејли вечерва на Твитер.

Wishing the best to "Secret Ingredient," #Macedonia's bid for Best Foreign Language Film at #Oscars2019.

Поврзани

Најнови вести

Коментари