Александра Пријовиќ ќе остане без 250.000 евра! Морала тоа да го направи

Александра Пријовиќ одлучила кариерата да ја стави во мирување до пороѓајот и да се грижи за бременоста на најдобар начин.

Како што дознаваат медиумите фолк ѕвездата откажала вкупно 27 настапи бидејќи лекарот и забранил да настапува по клубови и дискотеки.

- Имено, Александра и нејзиниот сопруг Филип Живојиновиќ во март следната година ќе станат родители и тоа е обврска за двајцата нив на која сериозно се подготвуваат. Ова трудничко боледување пеачката верувале или не, ќе ја однесе во минус од 250.000 евра, колку што имала закажано настапи во наредниот период.

Поврзани

Најнови вести

Коментари