Почувствувале непријатна миризба, а кога ја отвориле приколката виделе ужас

Страшна слика виделе полицајците кога отвориле камионска приколка–ладилник во која имало најмалку 100 безживотни тела.

Соседите се пожалиле дека од приколката се шири неподнослива смрдеа, по што било открено дека ладилникот е полн со мртовци.

Најпрвин помислиле дека станува збор за жртви на картелите, но подоцна сфатиле дека мртовците се во приколката зашто во мртовечницата во местото Гуадалајеро снемало место.

Законите во Мексико не дозволуваат кремирање , а во мртовечницата и на гробиштата немало место поради зголемениот број насилства.

Поврзани

Најнови вести

Коментари