Е, ова не чека и нас: во Америка кандидат за градоначалник е - куче

Понекогаш сте загрижени за состојбата на работите – и за човештвото – кога некој што е малку морон ќе биде избран на власт, без разлика дали тоа е премиер, претседател или некој друг за таа работа овие луѓе во California се одлучија да стават куче и да гласаат за него. Макс има и своја кампања погледнете :

Поврзани

Најнови вести

Коментари