Се вели да се подари нешто некому кого го сакаме, кој ни значи... и пружа еднакво задоволство и на личноста која подарува и на онаа која добива подарок. Со подарокот може да се покаже многу - љубов, почит, наклонетост, нежност... Подарокот е најубав начин да се заблагодариме, извиниме, да покажеме што чувствуваме, со некого да се спријателиме... Подарувањето е уметност затоа што во малото, блескаво кутиче се собрани најубавите желби, чувства и пораки. Повеќето луѓе ќе речат дека купувањето подароци ги радува многу повеќе оние кои даруваат, отколку оние кои го добиваат подарокот. Психолозите тоа го објаснуваат со исконската потреба на секој човек да ги усреќи оние кои ги сака. Подароците покренуваат убави емоции, радосни настани, насмевки...

Ние имаме повод да споделиме среќа, љубов и убави емоции. И тоа голем повод - СЛАВИМЕ 15 години Vecer.mk!

Затоа ајде да го завртиме тркалото на среќата. Славиме јубилеј - 15 години Vecer.mk, и по тој повод заедно со нашите пријатели решивме да доделиме исто толку награди. 

 

Следете не (овде и на социјалните мрежи) затоа што наскоро почнуваме. 

 

15 години Vecer.mk!

 

Бидете со нас!

1

Најчитани вести