Луна Џогани реши да го искористи топлото втрме се соблече и замина на сунчање во дворот на реалното шоу „Задруга 2“.

Таа се намачка по целиот дел од телото, па со провокативниот веш во нејзин стил покажа со што се располага.

Гледачите навистина имаа што да видат и со што се разполага познатата блогерка, а откако ги заврши сите потребни „ритуали“ таа се упати во дворот за да го искористи убавото време.

1

Најчитани вести