Шест млади момчиња нападнаа девојка во еден град во Јужна Кореја, но монструмите не ни помислија дека можат да го извлечат подебелиот крај.

Тие ја однесоа во скриена уличка, ја напикаа до ѕид и не ни сакаме да помислиме што планираа да прават.

Но, казната брзо ги стигна затоа што нивната жртва била успешна во боречки вештини.

1
loading...

Најчитани вести