И моите синови се повредени, вели поранешниот градоначалник Звонко Цветковски, вработен во МВР, чии синови беа посочени од очевидци како сторители кои со нож повредиле полициски службеник, пренесува „ТВ 24“.

Цветковски, инаку вработен во МВР чии синови беа посочени од очевидци како сторители, негира дека тие го сториле делото.

Цветковски за ТВ 24 вели дека делото не е направено како што е опишано според сведоците и дека и неговите синови се повредени. Тврди нема намера да влијае на истрагата.

Тие учествувале, но не го направиле делото што е направено. Биле нападнати, моето дете и денеска беше во болница, изјави Звонко Цветковски

1
loading...

Најчитани вести