Фолк дивата Светлана Цеца Ражнатовиќ во 2007 година објави дует со Оливер Мандиќ, а со текот на времето, песната стана огромен хит. Истата година беше снимен и спот, но до ден денес не го виде светлото на денот.

За целите на прикажување на видеото, Цеца, како вистински професионалец, реши да ги исполни сите идеи на режисерот, па се согласи да се појави ќелава. Секако, таа не ја избричи главата, туку специјална маска и беше ставена над косата.

Во тоа време беше објавен тизер за оваа песна, а публиката имаше можност да види мал дел од она што се сними во видеото, па сите со нетрпение го чекаа моментот кога ќе биде објавено. Но, дури тринаесет години подоцна, видеото никогаш не го виде светлото на денот, а според луѓето кои се на музичката сцена и добро го познаваат Оливер Мандиќ, тие велат дека тој не сакал да биде објавено видеото, бидејќи не е задоволен како испаднало.

Во една прилика, новинарите го прашаа кога ќе се одржи премиерата на спотот, а Мандиќ по тој повод рече:

- Сфатив дека многу луѓе не знаат дека песната постои и има десет милиони прегледи на ЈуТјуб и неколку убави критики - објасни Мандиќ.

Патем, многу обожаватели на фолк дивата кои го знаат напамет секој нејзин хит, не знаат дека „Белград“ и го подари Дино Мерлин, дека „Кукавица“ беше одбиена од многу пејачи, а „Иди док си млад“ беше наменет за Весна Змијанац, но како една стара народна поговорка вели: „Не за кого е речено туку за кого е печено“