Работник во Велика Британија започнал да руши дел од куќата која тој помогнал да се изгради, бидејќи наводно не бил платен.

Видеото, кое стана вирално на социјалните мрежи, покажува како тој бесно ја удира фасадата додека неговите колеги се обидуваат да го смират.

„Смири се, Тони“, рече еден од работниците, кој се обиде да го задржи разбеснетиот сопственик.

Во еден момент, на снимката се слуша лутиот работник, кој наводно се заканува дека ќе ги тужи газдите.

Според порталот Метро, ​​инцидентот се случил во северниот дел на Лондон, компанијата што ги извршува работите објавила дека никој од нејзините вработени не учествувал во инцидентот, но дека човекот од видеото е еден од подизведувачите.