Дознајте како на едноставен начин, без рерна да направете погача или лепиње за сендвич од само неколку состојки, кои секогаш ги имате дома.

Ова се состојки кои предходно треба ги подгответе:

• 300 мл. млака вода

• 1 лажица шеќер

• 5 гр. сув квасец

• 450 гр. брашно

• 1 лажица сол

• 4 лажици масло

Редоследна подготовката на погача или лепиње најдобро можете да ја проследете на видео во продолжение...