Познатиот српски менаџер Бор Лалевиќ починал денеска губејќи ја битката со коронавирусот.

Бор Лалевиќ соработувал со многу домашни ѕвезди као што се Аца Пејовиќ, Милица Тодоровиќ, Лексингтон бенд и други.

Покрај тоа организирал бројни големи концерти а како што зборувале неговите пријатели, бил еден од најдобрите за соработка, но и приватно. Тој бил човек со големо срце.

Од него на Инстаграм се простиле босанскиот двоец Џала Брат и Буба Корели. - Мирно почивај брате наш добар, те сакаат твоите сараевски браќа - со овие зборови Џала и Буба се простиле од Бор.

 

Најчитани вести