Урнебесно видео се појави на социјалните мрежи каде србин некаде во САД дава цигара на некој па го прашува од каде е. И кога тој му одговори дека е од Северна, Србинот видно нервозен мму ја зема цигарата назад нагласувајќи му дека тоа е Македонија а не северна Македонија.

Ова видео на некој начин треба да биде лекција за оние кои прифатија Северна.

Во продолжение погледнете го видеото:

Најчитани вести