Телата на мажот и жената пронајдени во автомобил опел вектра се на Павле Р. и неговата љубовница, како што пишуваат медиумите во соседството. Мотивите за трагедијата биле љубовни проблеми меѓу двојката. 

Во моментов се врши увид на местото. Инаку, Павле Р. бил од Стара Пазова и работел во новосадскиот одред на Жандармеријата. Во слободно време се бавел со резбање икони и гусли. 

Најчитани вести