Синоќешниот лет од Германија кон Македонија, поточно летот од Келн кон Скопје ќе им остане долго во сеќавањата на патниците од авионот. Како што пишува порталот ин7.тв за време на летот се случиле големи турбуленции кои траеле повеќе од нормално.

Силно тресење и стравот предизвика вистинска паника кај патниците.

- Турбуленциите беа силни и траеа долго. Во еден момент видов еден паднат патник кому стјуардесите му помагаа. Не ми се случило никогаш порано ова, открива еден од патниците во авионот за ин7.тв.

Најчитани вести