Милан Поповиќ стана татко по трет пат, и доби уште еден син. Малиот Ѓорѓе е тежок 3 300 грама, а долг 52 сантиметри.  

Со избраничката Бојана, поранешниот на Севе има уште еден син кој се вика Милан, додека неговото најстаро дете е малиот Александар кој го доби во врската со пејачката.  

Најчитани вести