Старлетата Сораја Вучелиќ отпатува за Париз, каде ги посетува знаменитостите на овој преубав француски град.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

In the mood "where is my oscar " ..👑

A post shared by Sara (@sorajavucelic) on

Сораја го посети еден од најпознатите музеи во светот – Лувр и притоа објави неколку фотографии од ова место.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💫

A post shared by Sara (@sorajavucelic) on

За многумина, стајлингот што таа го избра за оваа пригода беше впечатлив - Сораја, всушност, се појави во тесен комбинезон и високи потпетици

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💫

A post shared by Sara (@sorajavucelic) on

Додека едни го фалеа нејзиниот изглед, други сметаа дека ова не е целосно соодветно издание за одење во музејот, туку повеќе за ноќна забава.

 

 

Најчитани вести