На социјалните мрежи се појави фотографија на која се гледа како среде најстрогиот центар во Скопје во зоната за пешаци се паркираат автомобили.

Фотографијата која ја објави „Центар сака да дише“ стана потсмев кај граѓаните и критика дека надлежните ги нема никаде!

Најчитани вести