Актерката и екс претседател на Градската организација на СДСМ во Скопје,  Софија Куновска реплицира на пораката од премиерот Зоран Заев од трибината на СДСМ во Струмица во рамките на кампањата „На прав пат“.

„Ако власта се потрошЕ, Влаата стоо!“, напиша на Фејсбук поранешната пратеничка на СДСМ, во вториот дел мислејќи „Владата стои“, како одговор на актуелниот лидер на партијата, кој пред сограѓаните рече: „Ако баклавата е изедена, типсијата стоо (тепсијата стои)! Сè е јасно, сè е јасно, само њега нема!“.

Најчитани вести