Познатиот српски водител и музичар Огњен Амиџиќ вчера ја започна 12-тата сезона од својата емисија „Ами Џ Шоу“. Први гости му беа Луна Џогани, Аца Лукас и старлетата Тамара Ѓуриќ, а водителот во еден момент ги насмеа присутните во студиото откако кажа и објасни како на јапонски јазик се вика страчатела.

Најчитани вести