Во видеото прикажано е бактериско тестирање на примерок земен од мобилен телефон и од седиште на школка од тоалет. Погледнете ги резултатите во видеото и дознајте што е повалкано телефон или тоалет:

[video:https://www.youtube.com/watch?v=67S4SBuYQEw]

Најчитани вести