Видеото доаѓа од еден ресторан во Кина, на кое се прикажани тројца млади кои седат на една маса во ресторан. Во еден момент едниот од нив почнува да ги фрла работите од масата на подот и да се расправа со вработените.

Што се случи понатаму и кој е херојот на приказната, погледнете во видеото.

[video:https://www.youtube.com/watch?v=71uqQKMGci8]

Најчитани вести