Еден од најпознатите и во последно време најактуелните модни дизајнери во светот, Александар Ванг (35), во моментов е во Хрватска на одмор. Тој го откри ова со објавување на „Инстаграм“, а во исто време го одработи и многу популарниот т.н. bottlecapchallenge предизвик, поточно предизвик со нога да се отвори тапата од кое било шише.

Ванг на јахта укотвена во близина на Дубровник успешно го реши својот предизвик и ги номинираше актерката Рис Витерспун (43) и комичарката Ејми Шумер (38), кои треба да ја продолжат низата. Во својата верзија на предизвикот, Александар тапата ја турна со косата, иако прво се обиде да го направи тоа со нога.

извор: Makfax

178

Најчитани вести