Се огласи унгарската влада во врска со политичкиот азил на Никола Груевски (ФОТО)

„Не можеме ниту да ви потврдиме, ниту да негираме. Не сме во можност да коментираме по индивидуални барања за азил кои се уште се процесираат", беше одговорот на унгарската влада, запрашани дали Груевски е во Унгарија и дали побарал политички азил, објавува Телма.

Поврзани

Најнови вести

Коментари