Марица шлапнала во Аеродромското Езеро (ФОТО)

Фотографија од полициско комбе заглавено во дупките по улиците низ Аеродром, објави Фејсбук групата Аеродром во моето срце.

Овојпат не се жалеме од полицијата, туку ја жалиме. Златко Марин нема потреба да го спомнуваме. И така не му е грижа за општината.Во продолжение погледнете ја фотографијата која ја објави групата Аердром во Моето Срце.

Поврзани

Најнови вести

Коментари