Ја нападнаа Шекеринска - 4 години затвор. Кога заради Шекеринска напаѓаат човек...?

Продолжува референдумската кампања, преку која премиерот Зоран Заев и останатите членови на Владата ги убедуваат граѓаните да гласаат „ЗА" договорот со Грција, кој предвидува менување на уставното име и Уставот на Република Македонија.

Денеска во Аеродром каде што беше министерката за одбрана Радмила Шекеринска, се случи голем скандал, каде граѓанин кој сакаше да постави прашање кое не им се допаѓаше на другите присутни, прво беше нападнат, му беше одземен листот кој го држеше во раката, а од страна организаторите му беше исклучен и микрофонот.

Погледнете го видеото од овој скандал кој се случи во Аеродром:

Поврзани

Најнови вести

Коментари