Зошто Италијанките се така витки и природни

Италијанките имаат слободен пристап кон храната и јадат се што сакаат, леб,тестенини, сладолед, вино... а калориите ги контролираат така што јадат цели намирници, ставаат помалку преливи и што е многу важно - јадат мали порции.

Што е поентата во сето тоа? Тајната на Италијанките е тоа што често излегуваат на прошетка. Секојдневна прошетка од барем 15 минути може многу да ви помогне. Убавите жени излегуваат и по неколку пати дневно за да ги фати воздух и со движењето го обликуваат телото да биде убаво.

Поврзани

Најнови вести

Коментари