Трендсетерките лудуваат за овој омразен тренд: Генијалецот Алберт Ајнштајн прв ги носел (ФОТО)

Секаде каде што се појавуваат пуфкасти папучи, тие предизвикуваат големо внимание, а трендсетерките се луди за нив.

Нивната популарност денес е одлична и изгледа дека нема скоро да спласне. 

Сепак, дали знаете кој сакал да ги носи уште одамна? Верувале или не, Алберт Ајнштајн!

 

Генијална слика од педесеттите години на минатиот век се појави на интернет на која познатиот физичар ги носи на себе! Сликата е придружена со опис за тоа како тој сакал да го носи овој модел - во среда!

Германскиот научник обожувал пуфкасти папучи, тренд што денес популарен, но исто така и омразен од некои.

Можел и почесто да ги носи, изгледа кул, нели?

Поврзани

Најнови вести

Коментари