Татко и син со автомобил тргнаа низ запалената шума, само чудо ги спаси (ВИДЕО)

Страотната снимка од автомобил во кој се наоѓаат татко и син кои се обидуваат да се спасат од огнот во шумите на монтана, се прошири на социјалните мрежи.

Многумина останаа без здив гледајќи го, зошто додека автомобилот се движи низ шума огнот се повеќе се приближува кон патот каде поминуваат тие . . .

 

Поврзани

Најнови вести

Коментари