И жена ти да е тука и да те гледа - полицијата не дава свингерајско бембање: Уапсени 52 полуголи и испотени луѓе (ВИДЕО)

Тешко вооружени полицајци упаднаа на свингерска журка, која се одржувала во куќа во близина на Минск, Белорусија, и притоа уапсила 52 лица.
Според локалното Министерство за внатрешни работи, тие бордели се нелегални.
Видеото покажува испотени и полуголи свингери кои лежеа на подот, од кои многу ги скрија своите лица, пред да им стават лисици на рацете.


Свингерите биле на возраст од 20 до 45 години, а клиентелата била составена од парови и ученици. Во акцијата се уапсени 34 мажи и 18 жени. Истрагата утврдила дека свингерајските журки ги воделе две невработени лица кои од 2016 година организирале многу сексуални забави.

Учесниците платиле 70 белоруски рубли (186 долари) за влез, додека жените можеа да влезат бесплатно. Во оваа цена, покрај сексот, биле вклучени храна, придружба, користење на сауни и базени.

МВР на Белорусија објави дека е загрижувачки што свингерските акробации станаа сè попопуларни.

Проституцијата и јавните куќи се нелегални во Белорусија. Обезбедувањето услуга за придружба е административен прекршок, а за управувањето со борделите исто така следи затворска казна.

Поврзани

Најнови вести

Коментари