Девојка ги намачкала бутовите со оцет и отишла да спие: Утрото кога се погледала во огледало се расплакала од...

Јаболковиот оцет има широка примена

Иако во продавниците можете да најдете многу призводи за негување на кожата, сепак е најдобро да се свртете кон природни решенија.

Јаболковиот оцет има голема примена, но освен во салатите, можете да го користете дури и за симнување на целулит.

Начинот на примена на оваа смеса за симнување на целулит е едноставен.

Измешајте јаболков оцет со масло од витаминот Е и тоа во соодност 3:1.

Со таа смеса масирајте ја кожата двапати дневно, од кои вториот пат навечер, бидејќи додека спиете кожта лачи одредени липиди кои прават најдобро да ја впие оваа смеса.

Тоа ќе ви помогне да се решите од целулитите.

Поврзани

Најнови вести

Коментари