Љубчо Георгиевски, креатор на погледи кон историјата

Три децении се обидувам во Македонија да внесам дух на нов приод спрема бугарската политика, но и да иницирам ново читање на македонската историја за нашите релации со бугарскиот народ

Најнови вести

Коментари