Битка за пиле: За влакно избегната тепачка за попуст во Лидл во Србија (ВИДЕО)

Лидл во Лесковац свечено беше отворен рано изутрина, а луѓето побрзаа да купат колку храна по промотивни цени. Сепак, ситуацијата излезе од контрола кога две жени почнаа да се грабаат за пиле. 

Ситуацијата беше на работ на ескалација. 

 

Слично беше и во Ниш, ќе се ипотепаа кој прв ќе влезе во Лидл да купи по промотивни цени.

 

 

Лидл денеска во Србија во исто време отвори 16 продавници во 12 града, инвестиција вредна над 205 милиони евра.

Поврзани

Најнови вести

Коментари